Apoteket informerer – Hvorfor skal man vente?

Apoteket informerer – Hvorfor skal man vente?

28. april 2013 - kl. 0:09 - af

”Kan du ikke bare stikke mig den pakke – og så få pengene – hvorfor tager det tid at få ekspederet en recept – I har jo det hele færdigpakket?” – er bemærkninger der af og til lyder på apoteket.

Når du kommer og skal afhente din medicin, enten du har en recept med fra lægen eller din læge har sendt en recept elektronisk til apoteket, er der en række opgaver, som apoteksmedarbejderen skal udføre. Først og fremmest skal vi sikre os, at det, der er ordineret, nu også er det der er tænkt, således du som medicinbruger kan føle dig tryk mod fejl. Derfor skal vi se på recepten, enten den på papir eller den på vores EDB-skærm, og vurdere om det ser fornuftigt ud – det gør det heldigvis i langt de fleste tilfælde. Derefter skal vi have fundet den korrekte pris og tilskud til lige netop dig. Det er derfor vi af og til er mere optaget af computeren end af dig, men der er mange ting vi skal holde styr på. Vi skal spørge dig, om du ønsker det billigste af en række alternativer, priserne på medicin ændrer sig ofte, hver 14. dag er der mulighed for producenterne at regulere priserne op eller ned. Der skal skrives en etiket med dit navn og den dosering som lægen har anført, ofte kan vi elektronisk overføre, hvad lægen har skrevet, men andre gange må vi redigere i teksten for at den står klar og entydig.

Medens medicinen findes frem af vores robot kan vi så tale med dig om den medicin du skal have, og du er bekendt med den og om du er tryg ved medicinen. Vi rådgiver om den korrekte brug af din medicin, og har du spørgsmål til din medicin, søger vi at finde de rigtige svar til dig.

Vores EDB-anlæg holder også øje med om du får noget medicin, som ikke fungerer sammen med det du netop vil afhente. Nogle lægemidler påvirker virkningen af andre, enten giver en kraftigere virkning eller en svagere virkning. I nogle af disse tilfælde er vi nødt til at tage kontakt med lægen, for at afklare om der skal ændres noget i medicinen.

Når medicinen er fundet frem, kontrollerer vi at etiket og pakning passer sammen, at der står det der skal. Der er altså en række opgaver, som skal løses inden vi kan give dig din medicin, og måske har du nogle uddybende spørgsmål, som vi jo naturligvis også gerne svarer på – det gælder også for det menneske, der står foran dig i køen, derfor kan det tage lidt tid inden det bliver din tur.

Har du spørgsmål om din medicin så spørg på ditApotek, vi ved meget om medicin.

God søndag

2 kommentarer til “Apoteket informerer – Hvorfor skal man vente?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Apoteket informerer – Hvorfor skal man vente?”

 • Søren Mikkelsen

  Det er en ganske fornuftig ordning og en glimrende service apoteket udfører.
  Du kan næsten altid være sikker på at, at den vare du får udleveret der efter apotekets oplysninger konvertibel med denj øvrige medicin, ellers gribert Preben og medarbejdere ind, på deres sædvanlige venlige, humoristiske og ekspertielle facon, altid til kundens fordel. Sådan´siger de, og de må stå for TROENDE.
  Tak for en god og særdeles oplevelseværdig kundebetjening ( også i Bodils tiid )
  i Prebens regi.
  venlig hilsen

  Søren ( brokrøv= den 28.april 2013

 • Preben Jeppesen

  Kære Søren

  Tak for din smukke kommentar, den kommer på opslagstavlen.
  Mine medarbejdere – og ikke mindst jeg selv – er altid glade for at høre fra kunder at det vi gør er godt.
  Vi vil også gerne vide hvis vi er kommet til at gøre noget der ikke er så godt, det kan vi jo lære en masse af.
  Så tak for kommentaren Søren

  v.h.
  Preben Jeppesen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Apoteket informerer – Hvorfor skal man vente?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER