Ung prædikant besøger Sæby Baptistkirke

Ung prædikant besøger Sæby Baptistkirke

26. april 2013 - kl. 15:02 - af

Søndag d. 28. april får Sæby Baptistkirke besøg af en ung prædikant, Rasmus Jonstrup Hansen. Denne unge mand er kun 18 år gammel, men han har en spændende historie at fortælle. Han er nemlig gået fra at være en ”badboy” til en ”flink ung mand” – og det er alt sammen, som han selv siger det, ”kun takket være Jesus.”

Da Rasmus Jonstrup Hansen var barn, havde han det meget svært, både derhjemme, i skolen og til fritidsaktiviteter. Hans forældre skændtes meget, og det reagerede han på, ved at lave ballade af alverdens slags. Det var alt lige fra flabede kommentarer til slåskampe og hærværk. Da Rasmus’ forældre blev skilt, forværredes situationen, hvilket resulterede i politianholdelse, hjemsendelse fra skolen og overvejet selvmord.

Men da han som 13-årig fik en ven Baptistkirken Bethel i Aalborg, ændredes alting. Han lærte Jesus at kende, blev døbt og begyndte at læse i Bibelen. Efterhånden ændredes hele Rasmus’ livsstil, så han ikke længere havde de samme problemer som tidligere. Hans klasse undrede sig meget over hans pludselige hjælpsomhed og venlighed, og flere begyndte at gå i kirke på grund af ny interesse.

Siden er Rasmus vokset stærkt i tro og visdom, og i sommerferien 2011 blev han ”kaldet” til at være præst under personlig bøn. Oplevelsen blev i de kommende dage bekræftet gennem profeti, Bibel og Rasmus’ indre længsel efter at gøre en forskel i Danmark.

Siden da har Rasmus prædiket i flere forskellige sammenhænge, blandt andet ungdomsmøder, gudstjenester, og mindre grupper. Han tager i dag enhver mulighed, han kan få for at fortælle om Jesus, blandt andet for at blive en bedre prædikant. Derudover er han også en af teenagelederne i sin kirke, leder af KFS (Kristeligt Forbund for Studerende) på sit gymnasium og prædikant i All In, som er et team, der rejser rundt og fortæller om Jesus på efterskoler og i kirker i landet.

Søndag d. 28 april kl. 10 besøger han Sæby Baptistkirke, hvor han udover at dele Det Glade Budskab om Jesus også vil dele sin egen historie. Denne unge mand er altså gået fra at være en ”badboy” med mange problemer til at være Guds redskab, alt ”kun takket være Jesus.”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ung prædikant besøger Sæby Baptistkirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER