TV2 sender fra Sæby til sommer…

TV2 sender fra Sæby til sommer…

26. april 2013 - kl. 9:09 - af

”Vi har været så fantastisk heldige, at TV2 sender hele to udsendelser fra Sæby i sommer.

”Danmarks bedste Livret” bliver, som omtalt den 16. marts på SaebyAvis.dk, optaget lørdag den 22. juni på Sæby Havn – Værftspladsen og Tour de France – på Tour til 6 danske sommerbyer, sender direkte fra Sæby Havn de sidste tre dage af Tour de France – mens der er opløb mod Paris og også mange seere.

TV2 lander i Sæby den 19.-21. juli med storskærm på værftspladsen, så alle kan følge med i de sidste spændende etaper. Der bliver konkurrencer og cykelfolk på stedet, ligesom der bliver arrangeret to cykelløb for børn, som man skal melde sig til på Internet. De to cykelløb for børn starter fra Kultur-øen ved Sæby Svømmehal, da vi er nødt til at tage hensyn til trafikforhold og P-pladser. Vi er mange, der arbejder sammen om at få alle detaljer op at stå, for der er brug for rigtig meget back-up, når der skal sendes to TV-programmer fra Sæby”, fortæller Inger Grund, Turistchef for Sæby Turistbureau.

Sæby Motionscykelklub v. Tommy Thomsen står for planlægning og afvikling af de to børne-cykelløb for både sommergæster og lokale børn. Sæby Basket Club er nattevagt og hjælper med forskellige praktiske ting omkring teltpladsen på havnen. Sæby Sejlklub har lovet at lægge lokaler til Tour’ens fotografer, producere og journalister, mens Sæby Menighedsråd pt. undersøger muligheden for at lægge lokale til de mange medvirkende i ”Danmarks Bedste Livret”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV2 sender fra Sæby til sommer...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger