Sæsonafslutning og banko hos Pensionist og Efterlønsklubben

Sæsonafslutning og banko hos Pensionist og Efterlønsklubben

25. april 2013 - kl. 12:16 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub havde onsdag den 17. april deres sidste ordinære mødedag i denne sæson, og traditionen tro var der bankospil med mange gode pakker koteletter som præmier.

Efter kaffen holdt de deres ordinære generalforsamling. Åge Harbo blev valgt som dirigent, og formanden Jørgen Bach aflagde beretningen.

Han kunne fortælle om et forrygende år med 433 medlemmer. Fremmødet på mødedagene havde været gode, med op til 240 deltagere, bl.a. fordi klubben har kunnet lave et program vekslende mellem musik – sang og foredrag, som er faldet i medlemmernes smag. Formanden takkede medlemmerne for deres store interesse for at deltage i møderne, lige som han også takkede bestyrelsen for det store arbejde som de lagde i klubben.

Derefter fremlagde kassereren Bent Boelskifte regnskabet, som balancerede med et pænt stort overskud. Både beretning og regnskab blev godkendt med store klapsalver.

Sidste punkt på dagsordenen var valg til bestyrelsen. Bent Boelskifte, Kirsten Larsen, Grethe Pedersen og Hans Abildgaard var på valg, og de blev alle genvalgt. Som suppleanter blev Rigmor Larsen og Kirsten Nedergaard valgt. Til slut takkede bl.a. Åge Harbo bestyrelsen for deres store arbejde og altid gode humør.

Lørdag den 20. april holdt klubben deres forårsfest med 140 deltagere. Formanden bød velkommen, hvorefter de fik en rigtig god middag leveret af Lendum Forsamlingshus, og efter middagen blev der solgt amerikansk lotteri, og folk var meget flinke til at købe lodder, ja de var så flinke, at klubben skyndsomst måtte finde nogle ekstra gevinster.

Derefter var der tid at svinge træbenet, til musik af Lasse og Keld, og efter mere en 2 timers dans kunne formand Jørgen Bach takke deltageren for en god aften, og de kunne ønske hinanden en god sommer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonafslutning og banko hos Pensionist og Efterlønsklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER