Aftengudstjeneste i Sæby Kirke…

Aftengudstjeneste i Sæby Kirke…

25. april 2013 - kl. 7:45 - af

På fredag, hvor det er Store Bededag, er der aftengudstjeneste i Sæby Kirke kl. 19.00.

På en måde er hver eneste dag en bededag. Vi kan jo bede hver eneste dag. Men af forskellige historiske grunde, er denne dag valgt til særligt at bede for vort land, og den verden vi lever i. Det hører også med til denne dag, at man tør se sine fejl i øjnene, og vedkende sig dem. Det er nødvendigt, for at kunne komme videre og skabe forandring. Det er skriftemålet ved denne gudstjenestes begyndelse også et udtryk for. Skriftemålet er en gave, en konkret måde at blive sat fri på, gennem tilsigelsen af Guds tilgivelse, og er ikke noget mystisk, der er for nogle bestemte. Ved skriftemålæet, der er i gudstjenestens begyndelse, beder vi en fælles bøn, hvor der også er stilhed, hvor man kan bede sin egen bøn, også nævne det for Gud, som man gerne vil bede om tilgivelse for. Derefter er der mulighed for at knæle ved alterbordet, og få tilsagt Guds tilgivelse under håndspålæggelse. Og fordi det er en gave, er det naturligvis op til den enkelte, om man vil gøre brug af denne mulighed. Gudstjenesten vil herefter i store træk have et forløb, som en gudstjeneste søndag formiddag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftengudstjeneste i Sæby Kirke...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER