Grand Prix på Sørå Fodboldgolf…

Grand Prix på Sørå Fodboldgolf…

24. april 2013 - kl. 16:04 - af

Hvis man går med drømmen om at spille fodboldgolf mod de største stjerne i Europa, så melder chancen sig nu – endda i nærområdet.

Sagen er den, at der afvikles europamesterskaber på Nordjysk Fodboldgolf i dagene lørdag 18. og søndag 19. maj. I samme forbindelse startes der en ny Grand Prix serie op i Danmark, og første afdeling er henlagt til Sørå Fodboldgolf. Arrangørerne af EM mener helt bestemt, at de mange EM deltagere meget gerne tager en turnering mere i landet, når de nu alligevel er her. Det giver chancen, for de lokale helte, at prøve kræfter med de ”store”, for tilmeldingen er åben.

Arrangementet finder sted torsdag 16. maj, og tilmeldinger kan ske til indehaveren af Sørå Fodboldgolf på mailadressen moba@frederikshavn.dk

Hvis nogen har behov for træning inden Grand Prix start, så er det bare med at komme i gang. Sørå Fodboldgolf åbnede allerede i påsken og er åben hver dag hele sæsonen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Grand Prix på Sørå Fodboldgolf...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER