190 dagplejere lærer at redde liv…

190 dagplejere lærer at redde liv…

24. april 2013 - kl. 9:48 - af

Alle medarbejdere i Dagplejen i Frederikshavn Kommune lærer livreddende førstehjælp som en del af projektet, Parat til Hjertestart.

Som en del af projektet, Parat til Hjertestart bliver alle 190 dagplejere og 14 administrative medarbejdere fra Dagplejen og Pladsanvisningen i Frederikshavn Kommune undervist i livreddende førstehjælp i arbejdstiden.

– Jeg synes, at vi har både en faglig og en samfundsmæssig forpligtigelse til at være godt klædt på til at kunne yde livreddende førstehjælp. Dagplejerne kommer meget rundt i samfundet, så nu er der endnu en stor gruppe, som har viden og baggrund for at kunne handle, hvis uheldet er ude, siger Dagplejeleder, Helle Bruun Andersen.

De første dagplejere er allerede blevet undervist, og selvom kurset ikke er frivilligt for medarbejderne i Dagplejen, så er det blevet taget godt imod. Dagplejer, Birthe Rafn synes, at det var alle tiders at lære livreddende førstehjælp og føler sig bedre klædt på og parat til at træde til, hvis det skulle blive nødvendigt.

– Usikkerheden er blevet mindre blandt dagplejerne, vurderer jeg, så jeg synes, at vi som borgere og kommune skal føle os privilegerede over at være med i et projekt, der omfatter, at så mange mennesker lærer livreddende færdigheder, tilføjer Dagplejeleder, Helle Bruun Andersen.

Projektet, Parat til Hjertestart, som er et samarbejde mellem Trygfonden, Hjerteforeningen, Region Nord og Frederikshavn Kommune, tilbyder gratis kurser i livreddende førstehjælp til alle, der bor eller arbejder i Frederikshavn Kommune. Se mere på www.parattilhjertestart.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '190 dagplejere lærer at redde liv...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger