Kunsten får frie tøjler på Sæby Torv

Kunsten får frie tøjler på Sæby Torv

23. april 2013 - kl. 0:03 - af

Det sker lørdag den 27. april kl. 10-13, når Sæby Handelsstandsforening inviterer på Is-skulptur og kæmpemaleri. Multikunstner Søren Lyngbye hugger is-skulptur midt på det hyggelige torv. Oplev den kreative kunstner midt i processen, som begynder kl. 10 og slutter kl. 13.00. Søren Lyngbye, som stammer fra Frederikshavn, er bl.a. kendt for sine ild- og is-skulpturer og mobile installationer i Århus Å. Han har deltaget i talrige skulptur-festivaler rundt i verden. I Sæby er han bl.a. kendt for lys-installationen ”Goplen” i Sæby Å.

Kæmpemaleri – for børn og voksne
Børn og voksne inviteres til at male kæmpemaleri på Sæby Torv i samme tidsrum. Tag praktisk tøj på – det bliver sjovt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunsten får frie tøjler på Sæby Torv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER