Skal vi være en erhvervsvenlig kommune fremadrettet…

Skal vi være en erhvervsvenlig kommune fremadrettet…

22. april 2013 - kl. 0:05 - af

…eller skal vi fortsat være en erhvervsfjendtlig kommune.

Dansk Folkeparti mener at vedtagelse af taksten for stadeleje er et slag i hovedet mod erhvervs- og forretningslivet i vores kommune.
Og den “erhvervsfjendtlige” del af byrådet, som står bag denne vedtagelse af takster, er på vej til at give flere tomme forretningslokaler i kommunen.

For den nuværende vedtaget takst på 600 kr. skræmmer man erhvervslivet langt væk, det giver mindre omsætning i forretningerne og færre skattekroner til kommunen i det samlede billede.

Det er som der er nogle, som kun kigger inden for deres eget udvalgs budget, og ikke kigger på det samlede billede, for hele det kommunale budget og omsætning i kommunen.

Dansk Folkeparti mener at en takst på 115 kr. (Lige som Hjørrings takst på området) vil være den rigtige retning at bevæge sig i.
Hvis ikke helt gratis, for de lokale forretninger/erhvervsliv i kommunen.

Dansk Folkeparti mener at i det lange løb vil det give en øget omsætning i forretninger og erhvervslivet.
Det vil også give flere skattekroner og flere lokale arbejdspladser når omsætnings mulighederne øges.

En takst på enten 115 kr. eller helt gratis, vil give mere liv i gadebilledet.
Når der er mere liv på torvet og gågaderne, vil det give et godt indtryk udad til, for de turister som besøger vores kommune.

Det vil medvirke til, at tiltrække flere nye turister til vores kommune, hvilket vil give øget omsætning og flere skattekroner til gavn for hele kommunen.
Det vil også betyde mere kulturliv i bybilledet og dermed gøre kommunen attraktiv at besøge.

Derfor er vores opfordring, særligt til den ”erhvervsfjendtlige” del af byrådet.
Kom ind i kampen, og støt op om et af vores vækstspor ” Oplevelse og Turisme” ved at vi sammen sætter taksten til 115 kr. eller gør det helt gratis for vores lokale forretninger/erhvervsliv at benytte ude arealet.

Vi i Dansk Folkeparti vil gerne bidrage til at vi finder en løsning til nedsættelse eller en fjernelse af denne takst, til gavn for vores lokale erhvervsliv og kommune.

Gør vi det, kan Frederikshavn kommune fremadrettet, fremstå som en erhvervs- og turistvenlig kommune.

På vegne af Dansk Folkepartis byrådsgruppe
Carsten Sørensen / Hanne Bøgsted

En kommentar til “Skal vi være en erhvervsvenlig kommune fremadrettet…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Skal vi være en erhvervsvenlig kommune fremadrettet…”

 • Kære DF’ er
  Mener I kommunens borgerne også skal betale for renholdelse af de udlejede arealer? Eller skal der slet ikke renholdes efter det ryk ind, der forventes at komme til byen (her tænker jeg på Frhavn og Sæby).?
  I Skagen kommer gæsterne, som bekendt, meget gerne til vores dejlige by – og selv om restauranterne her har betalt 579 kr pr m2 i mange år, lever de faktisk i bedste velgående.

  Vi bør også være bevidste om, at en rimelig fornuftig pris er med til at sikre en vis kvalitet, af det arealerne anvendes til.

  Jeg er til en vis grad enig i, at det måske ikke er turist (og erhvervs) venligt, men det er nu engang en del af det budget et flertal (inkl. jer i DF ) kunne blive enige om for 2013.
  Hvis det ikke fungerer, kan vi jo ændre det i det kommende budget.

  Vi skal så bare finde ud af, hvilke borger (de ældre eller børnene) der skal betale for den service Kommunen skal forære (læs bekoste) ved uden beregning at udlåne kommunale arealer, som de ovenikøbet også skal renholde.

  Jeg arbejder gerne de kommende år, for en meget mere turistvenlig(og dermed erhvervsfremmende) politik, men så skal vi da også have turistguiderne tilbage til Grenen, åbnet for de offentlige toiletter hele året, strandrensning før påske – selvom påsken falder i marts, fastholde alle blå flag, tilbyde gratis parkering i hele kommunen (også i Skagen) afsætte flere penge til vores turistforeninger så de kan udvikle osv.

  Der er mange gode steder DF og det glæder mig I er klar til at finde de penge frem på bekostning af noget andet. I har jo set “lyset” i et af de fire vækstspor. Er spændt på, hvor I vil tage pengene fra?

  De bedste hilsner
  Pia Karlsen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal vi være en erhvervsvenlig kommune fremadrettet...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger