Stort pres på lopperne i Østervrå…

Stort pres på lopperne i Østervrå…

22. april 2013 - kl. 11:12 - af

Stor interesse og god købelyst tyder på, at baptistspejderne i Østervrå får et godt tilskud til deres spejderarbejde.

I god tid inden åbningen af loppemarkedet var der voldsomt pres på afspærringen ind til salgsområdet. Antallet af købelystne kunder var rigtig stort, og de havde udsigt til et kæmpe stort udbud af alt, hvad der hører et rigtigt loppemarked til.

Spejderne havde sørget for en stor hær af sælgere, og de fik hurtigt travlt med at oplyse priser, tinge og prutte til den store guldmedalje, inden der i rigtig mange tilfælde blev indgået handler om både ditten og datten.

I den fire timer lange åbningstid blev der gået fra markedet med små indkøb, kørt med cykelkurve fyldt til randen og trailerne holdt tæt op og ned af vejen toppet op med de største effekter af nyindkøbt loppeguf.

Et dejligt forårsvejr gjorde sikkert sit til den livlige handel, og humøret var da også højt både hos spejderne og de besøgende. Mange benyttede lige lejligheden til at få en snak med venner og bekendte, som også havde fundet vej til markedsmyldret ved Østervrå Varmeværk.

Det forventede overskud af dagens handel går til spejderarbejdet i Østervrå Kredsen, først og fremmest de forestående sommerlejre. – De loppesager, der ikke bliver solgt, bliver afhændet på anden vis, fortæller spejderne, og så er vi for øvrigt klar med et helt tomt lager, der allerede nu gerne tager imod bidrag til næste års loppemarked!

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort pres på lopperne i Østervrå...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger