Bogbussen i Frederikshavn Kommune får ny køreplan

Bogbussen i Frederikshavn Kommune får ny køreplan

20. april 2013 - kl. 10:14 - af

Fra torsdag den 2. maj er Frederikshavn Kommunes Biblioteker klar til at gennemføre den politiske beslutning om besparelser på kommunens bogbus.

Vi har analyseret behovet, og besparelsen medfører, at bogbussen ikke længere holder i Haldbjerg, Lyngså og Understed, og fremover kører vi kun mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, hvilket medfører kortere holdetid på flere holdepladser.

Vi beklager meget, at vi er nødt til at skære i bogbussens køreplan, men det er nødvendigt på grund af faldende besøgstal. Vi opfordrer stadig alle – unge som gamle, enlige og børnefamilier – til at kigge forbi i bogbussen og se, hvad vi kan byde på. Vi er klar over, at det ofte kan være svært at nå på biblioteket, selv om du måske skulle have lyst – især hvis du bor i en af kommunens mindre byer. Derfor er denne service et godt alternativ.

Bogbussen kører ud til kommunens mindre byer, lige fra Jerup i nord til Voerså i syd. Vores hovedformål er at bringe bibliotekets tilbud ud til de brugere, der har langt ind til de større biblioteker i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

I bussen finder du et bredt udvalg af bibliotekets materialer. Du kan bl.a. låne bøger, spil, film og musik og du kan afgive bestillinger på materialer.

Du kan hente bogbussens nye køreplan på kommunens biblioteker og i bogbussen. Du kan også se den på bibliotekets hjemmeside: https://bibl.frederikshavn.dk.

Hvis du har lyst til at høre mere om Frederikshavn Kommunes bogbus, er du meget velkommen til at kontakte Inge Bodil Wærens på telefon 98 45 91 15 eller e-mail: inwa@frederikshavn.dk.

En kommentar til “Bogbussen i Frederikshavn Kommune får ny køreplan” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Bogbussen i Frederikshavn Kommune får ny køreplan”

  • Igen, igen!!!

    Mogens Brag og hans venner.

    Kun besparelser i den sydlige del af kommunen.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bogbussen i Frederikshavn Kommune får ny køreplan ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER