Snobrød og mobiltelefoner på Sæby Torv lørdag

Snobrød og mobiltelefoner på Sæby Torv lørdag

19. april 2013 - kl. 14:11 - af

Mange forbinder spejderlivet med bål og snobrød, samt gammeldags signalering.

Snobrød bages der stadig mange af, se bare Sæbygaard Gruppens minispejdere sidste søndag, hvor det stadig var koldt.

Spejderne har imidlertid altid været med på de nyeste kommunikationsmidler, – morsesystemet var det nyeste, da spejderbevægelsen startede – og i forbindelse med Spejdernes lejr i 2012 blev der lavet lege og spil til mobiltelefonerne under et App kaldet Woop.

Det skal selvfølgeligt prøves på lørdag, hvor alle, i små hold, kan komme på et lille mobiltelefonløb rundt i byen, hvor poster og rute findes via mobiltelefonen. Løbet er en lille gåtur rundt i byen, hvor telefonen angiver ruten og spørgsmålene.

App’en kan downloades hjemmefra, og fungerer på de fleste telefoner, men der vil også være hjælp fra spejderne på Torvet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Snobrød og mobiltelefoner på Sæby Torv lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER