Ønske gik i opfyldelse – FDF i Sæby fik nyt hus

Ønske gik i opfyldelse – FDF i Sæby fik nyt hus

18. april 2013 - kl. 14:01 - af

En stor lastbil med kran og blokvogn leverede onsdag middag Sæby FDF’s nye kredshus på Sølystvej.

Det har længe været et stort ønske for kredsen, der tæller ca. 25 medlemmer at flytte lidt væk fra Jernbaneallé 5, hvor kredsen har haft til huse siden begyndelsen af 60’erne. Før kommunesammenlægningen fik kredsen en grund på Sølystvej af Sæby kommune, og siden da har der været aktivitet på dels at få solgt ejendommen Jernbaneallé 5 – det lykkedes i 2012 – og dernæst at finde et hus, som kunne bruges til kredshus, og samtidig passe til kredsens økonomi.

Nu er huset på plads takket være gode venners hjælp med at finde det og erhverve det til en fornuftig pris.

I nær fremtid vil der blive tilsluttet el og vand, og huset vil blive malet, således det forhåbentlig allerede i foråret kan tages i brug som kredshus.

Kredsens kasserer Preben Smed Jeppesen udtaler: Vi er meget glade for at det endelig er lykkedes for os at finde et hus, som vi kan komme til at bruge og til en fornuftig pris. Vi mangler stadig lidt penge til at få gjort færdig, men mon ikke gode venner og fonde vil se med milde øjne på FDF. Vi har dog mulighed for at låne lidt penge, således vi kan komme videre, men jo billigere vi kan sidde, jo flere penge har vi som bekendt til arbejdet blandt børn og unge.

FDF er en børne- og ungdomsbevægelse stiftet i 1902 af arkitekt Holger Thornøe på Frederiksberg, efter forbillede af det engelske Boys Brigade.  FDF er den del af det folkekirkelige børne- og ungdomsarbejde.

Kredsleder i Sæby FDF er Mogens K. Larsen.

En kommentar til “Ønske gik i opfyldelse – FDF i Sæby fik nyt hus” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ønske gik i opfyldelse – FDF i Sæby fik nyt hus”

 • kredsleder FDF Skagen

  Kære alle FDF i Sæby
  et kæmpe stort FDF Hurra og tillykke med jeres nye hus
  jeg glæder mig til at komme og se det

  mange FDF Hilsne
  FDF Skagen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ønske gik i opfyldelse - FDF i Sæby fik nyt hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER