Forårsudstilling i Galleri Færch-P i Østervrå

Forårsudstilling i Galleri Færch-P i Østervrå

17. april 2013 - kl. 11:38 - af

Kunstneren Inge Hørup åbnede galleriet i påsken 2009 med en fantastisk udstilling, og de har lige siden glædet sig til igen at præsentere hende og hendes kunst i galleriet.

De har kendt og fulgt Inge Hørup i hendes kunstneriske udvikling i omkring 25 år.

Inge Hørup fortæller: ”Jeg synes, der er sket en stor udvikling. Både fremad mod noget helt nyt og tilbage til noget, jeg arbejdede med for 20 år siden, og nu bruger i nye sammenhænge. Mit motiv valg er stadig fortrinsvis med kvinden, hesten og tyren som omdrejningspunkt, men figurerne har forandret sig, og fylder på alle måder mere i billedet. Jeg arbejder desuden med andre redskaber og andre teknikker, samtidig med at jeg styrer min farveholdning anderledes. Naturlig er jeg også blevet påvirket af de mange skønne franske kunstnere jeg ser og udstiller sammen med”.

Udstillingen vil være åben alle lørdage og søndage til og med søndag den 19. maj.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsudstilling i Galleri Færch-P i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER