Ny sygehusdirektør i Vendsyssel udpeget

Ny sygehusdirektør i Vendsyssel udpeget

15. april 2013 - kl. 12:31 - af

Region Nordjyllands nuværende økonomichef Henrik Larsen skal føre den positive udvikling på Sygehus Vendsyssel videre som ny direktør. Han afløser Ingeborg Thusgaard 1. juli.

Region Nordjyllands økonomichef Henrik Larsen bliver ansat som ny direktør af Sygehus Vendsyssel. Sygehus Vendsyssel omfatter sygehuse i Hjørring og Frederikshavn, Brønderslev Neurorehabiliteringscenter og Skagen Gigt- og Rygcenter.

Henrik Larsen er 46 år og afløser sygehusdirektør Ingeborg Thusgaard, som går på pension efter 36 år i Region Nordjylland.

– Sammen med ledelse og medarbejdere glæder jeg mig til at føre Sygehus Vendsyssel videre i den positive udvikling, sygehuset har været gennem de senere år. Jeg har fra regionsarbejdet et godt indtryk af sygehuset, og som vendelbo kender jeg til sygehusets omverden. Det indre liv på sygehuset bliver det første nye, jeg gerne vil møde, siger Henrik Larsen.

Han er oprindelig fra Vendsyssel men bosiddende i Skørping. Den nye sygehusdirektør har en økonomisk uddannelsesbaggrund og har siden 2000 haft flere lederstillinger i såvel Region Nordjylland som Region Midtjylland, og endvidere har han været centerchef på Aalborg Universitetshospital.

Sygehus Vendsyssel er et velfungerende sygehus, og er blandt andet af Dagens Medicin i 2011 og 2012 kåret som Danmarks bedste hospital i dets størrelse:

– Det er en stor opgave at blive direktør på Sygehus Vendsyssel, som med direktør Ingeborg Thusgaard har markeret sig som et sygehus i national topklasse. Om nogen vil Henrik Larsen være personen, der kan løfte opgaven. Med sin brede erfaring er han både en driftssikker administrator men har også en stor forståelse for de kliniske udfordringer, siger Per Christiansen.

Om Henrik Larsen
Henrik Larsen er 46 år og uddannet cand.oecon. i nationaløkonomi fra Aalborg Universitet i 1992. Bosiddende i Skørping med hustruen Lotte og 2 børn.

I 1992 blev han ansat på Aalborg Sygehus og har siden haft forskellige stillinger i sundhedsvæsenet i Nordjylland og Midtjylland.

Siden 2000 har Henrik Larsen beklædt forskellige lederposter og var blandt andet centerchef på Aalborg Sygehus inden stillingen som økonomichef i Region Nordjylland.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny sygehusdirektør i Vendsyssel udpeget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger