Jøw aften med Allan Olsen<br>…

Jøw aften med Allan Olsen

15. april 2013 - kl. 9:20 - af

Veloplagt sanger og veloplagt publikum gik op i en højere enhed i Tårs Forsamlingshus.

Sangeren Allan Olsens ”Verdensturne i Vendsyssel” kører bare derudaf. Fredag aften var det Tårs Forsamlingshus, der lagde rammerne til endnu en intim koncert i rækken af de ca. 30 af slagsen, der er eller bliver afviklet – kun i Vendsyssel.

Forventninger til aftenens koncert med Allan Olsen var stor, og vi blev ikke skuffet – tværtimod! Publikum var lige fra begyndelse helt oppe på dupperne, og aftenens hovedperson konstaterede med det sammen, at han kunne mærke, at det blev en god aften.

Sangen ”Det grønne Græs” indledte aftenens program, og publikum sang med. Linjen var lagt – herefter gik det slag i slag, selvfølgelig med en del numre fra den nye CD – Jøwt, og der blev lyttet godt med, og ind i mellem også sunget med. Vi kørte bl.a. med mor på Hjørringvej, vi kom forbi Det blo’ Hus, på tankstationen med pigen mæ det sulsot-soet hoer og en tur til Swer’je

Olsen snød os heller ikke for gode forklaringer på teksterne. Det betød også, at vi gang på gang måtte grine højt og klappe taktfast til den velkendte Olsenske humor. En reaktion, som Olsen flere gange kvitterede med at konstaterer – I er godt nok søe’!

Lokale bynavne nævnt i forbifarten gav også reaktioner fra publikum, så det var åbenbart ikke kun ”dæm fra Toos”, der var kommet til koncerten. Helt konkret havde aftenen en kendt gæst helt fra Århus – Viggo Sommer – en tredjedel Nattergal, som efter Olsens præsentation også fik et taktfast bifald af publikum.

Heldigvis fik vi også lov til at høre nogen af de mange kendte og elskede numre fra tidligere udgivelser. Specielt i den afsluttende del, hvor det blev til genhør med Mergelgraven, Bette Liverpool, Norlan og Gajo. Der blev sunget med fra salen, og Olsen selv var flere gange helt fremme på scenen, netop for at lade publikum få lov.

Vi ville under ingen omstændigheder slippe aftenens hovedperson. Hele to gange måtte han på scenen og give ekstra numre, som bl.a. var Lille Gråspurv og Op til Alaska.

Helt igennem rigtig rigtig Jøwt!!!

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jøw aften med Allan Olsen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger