Tirsdagstræf om Nellemanns Have…

Tirsdagstræf om Nellemanns Have…

14. april 2013 - kl. 0:58 - af

Få den fantastiske historie om Nellemanns Have, haven netop nu og de spændende fremtidsplaner, tirsdag den 23. april i Østervrå Frikirke.

Formand for Nellemanns Haves Venner Birthe Andersen er gæst i Østervrå Frikirkes næste Tirsdagstræf. Her vil hun fortæller den fantastiske historie om Nordeuropas største samling af Paradisæbletræer. Til at underbygge ordene, har hun en masse flotte billeder fra et naturområde, der blev påbegyndt for næsten 90 år siden – i 1925 af landinspektør Nic. Nellemann. Haven rummede omkring 1.000 arter, da den var på sit højeste. Nellemanns Have har i den seneste snes år været ud i flere stormfulde perioder, hvor ildsjæle kæmpede for havens overlevelse, og til nu, hvor der for alvor er blevet sat system i arbejdet med at bevare og videreudvikle havens aktiviteter. Oprindelig var det programsat, at byrådsmedlem Ole Rørbæk (S) skulle være dagens gæst, han har valgt at give stafetten videre til Birthe Andersen, der om nogen kan fortælle om alt, hvad der røre sig i det imponerende haveanlæg.

Alle interesserede er velkomne til en spændende eftermiddag, hvor der er gratis adgang, og mulighed for at købe kaffe og brød, lyder opfordringen fra tilrettelæggerne af Tirsdagstræf.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tirsdagstræf om Nellemanns Have...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger