Gudstjeneste for børn i Baptistkirken

Gudstjeneste for børn i Baptistkirken

13. april 2013 - kl. 11:37 - af

På søndag klokken 10.00 er gudstjenesten i Sæby Baptistkirke tilrettelagt, så den særligt henvender sig til børn.

Bente Højris fortæller: ”På søndag skal vi lege evangeliet ind i både børn og voksne. Vi skal høre historien om hvordan en blind mand beder Jesus om hjælp til at blive rask. Vi skal prøve, hvordan det er ikke at kunne se, og vi skal forestille os, hvad vi vil blive allermest glad for at se, hvis vi pludselig oplever at få synet igen.”

Da gudstjenesten er på børnenes præmisser, bliver der mange glade børnesange og lege.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gudstjeneste for børn i Baptistkirken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER