Sæbynit i Den Kongelige Livgarde redder liv

Sæbynit i Den Kongelige Livgarde redder liv

12. april 2013 - kl. 0:52 - af

Sergent Anders Kjærsgaard fra Sæby og tre gardere var med til at redde en bedstefar, som faldt om i Amaliegade, da han sammen med sin hustru var på vej til Amalienborg for at se sit barnebarn stå vagt på Slotspladsen.

”Garderne ved Frederik Den 8.s Palæ blev alarmeret af nogle forbipasserende, hvor efter sergent Kjærgaard fik fat i en hjertestarter fra vagten og sammen med tre gardere, startede de med at genoplive manden. De gav 30 tryk i brystet efterfulgt af to indpustninger og brugte hjertestarteren mindst to gange, inden ambulancen kom”, fortæller presseofficer, Kaptajn Martin Lihme til BT.
Patienten blev herefter bragt med ambulance til Rigshospitalet, hvor han modtog yderligere behandling.

Senere ringede ambulancefolkene tilbage og fortalte, at patienten var i live, og de takkede garderne for deres indsats. ”Sidste melding er, at manden er kommet op og sidde og efter omstændighederne har det godt”, slutter Martin Lihme.

Barnebarnet blev afløst på sin vagt og kørt til Rigshospitalet, hvor han mødtes med sin familie.

Sergenten Anders Kjærsgaard er søn af Per og Conny Kjærsgaard, Godthåbsvej 7, 9300 Sæby, og må absolut betragtes som en af hverdagens helte. Godt gået!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit i Den Kongelige Livgarde redder liv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER