Pensionister hørte om Duka og Netbank

Pensionister hørte om Duka og Netbank

12. april 2013 - kl. 14:20 - af

Østervrås pensionister hørte om computeren alle kan bruge og fik indblik i netbank og NemID.

Digitaliseringen er for alvor over os og kravene til kommunikation på en lang række områder betyder, at man skal kunne betjene sig selv via de elektroniske medier.

I samarbejde med Spar Nord havde Østervrå Pensionistforening truffet aftale med Henrik Christensen, indehaver af Fotoforetningen Click i Sæby, der også har forhandlingen af den seniorvenlig Duka-PC.  Fra Spar Nord i Østervrå deltog afdelingsdirektør Jette Bengtsen og kunderådgiver Hanne Kiil Thomsen. Mødet blev afsluttet med et indlæg fra Energi Nord, der fortalte om, hvordan man får adgang til billigere el.

Populært tilbud
Henrik Christensen har oplevet særdeles stor interesse for det nye produkt, der er udviklet i Danmark, netop med henblik på, at det skal være noget alle kan bruge. Duka er én samlet pakke bestående af en PC, der efter kundens ønsker, sættes op med programpakke, e-mail, internet m.m. Tilbuddet omfatter også et abonnement, med support og hotline, som, hvis det mod forventning skulle gå helt galt, også kan fjernstyrer brugerens maskine.

– En anden fordel er, at alle udenlandske ord, så vel i programmet som på tastaturet er erstattet med danske ord, forklarede Henrik Christensen, der i øvrigt kom godt rundt om Duka-produktets mange finesser og muligheder.

Tre muligheder
Duka-PC leveres i tre forskellige modeller – en stationær, en bærbar eller en tabletudgave – også kaldet en Duka-pad. Den eneste forskel på de tre er skærmstørrelsen – indholdet er det samme. Priserne ligger fra 6.500,- kr. til 4.000,- kr. Fotoforretningen Click i Sæby forhandler Duka-PC. – I er meget velkomne til at kigge indenfor, hvis I har lyst til at høre mere, lød opfordringen, og husk, der er ingen dumme spørgsmål, sluttede Henrik Christensen.

Netbank og NemID
Jette Bengtsen og Hanne Kiil Thomsen fra Spar Nord i Østervrå fortalte og viste, hvilke muligheder, der er med Netbank. Der blev også lejlighed til at komme lidt ind på NemID, og i øvrigt tilbyder banken hjælp og vejledning til alle deres kunder, hvis de gerne vil i gang med at benytte såvel Netbank som NemID.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pensionister hørte om Duka og Netbank' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger