Minikursus i forårsbeskæring af roserne

Minikursus i forårsbeskæring af roserne

11. april 2013 - kl. 10:10 - af

Efter en lang og kold tid er det nu der skal beskæres roser. Godt nok har man set visse havefolk snuppe havesaksen og ”kippe over én kam”, men er man bare en lille smule opmærksom, finder man snart ud af at roserne hver især har deres væsen og skal behandles derefter.

Der er bunddækkeroser, buskroser og klatre- og slyngroser, som alle har deres funktion i haven, som igen er værd at huske på når saksen tages frem. Vigtigt er det at klippe, men lige så vigtigt er det hvad man klipper – at saksen er af god kvalitet og er nyslebet.

Derfor har vi i Det Danske Rosenselskab – Kreds Nordjylland taget initiativ til et lille minikursus i hvordan man beskære roserne og behandler sin saks. Der vil være et mindre kursusgebyr 20,- for medlemmer/40,- for ikke medlemmer.

Lørdag den. 20. april kl. 13.00 – 15.00  hos Merete Møller, ”Kyllingborg” Hestvangvej 5, Karup 9300  Sæby – kursusleder gartner Bjarne Jørgensen – evt. spørgsmål bedes rettet til : 51741257

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Minikursus i forårsbeskæring af roserne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER