Sæby HK’s U10 Piger vandt guldmedaljer

Sæby HK’s U10 Piger vandt guldmedaljer

10. april 2013 - kl. 0:12 - af

Søndag den 7. april blev Sæby HK’s U10 Pige A kredsmestre.
Pigerne spillede en flot kamp i Jerslev mod HK 89 Båndbyerne. Kampen blev vundet 19-16.
Pigerne stod stærkt i forsvaret og spillede seværdigt angrebshåndbold fyldt med tempo og flotte detaljer. Kampen var præget af, at begge hold ville vinde, men pigerne fra Sæby viste endnu engang, at de står sammen som et hold, når det virkelig gælder. Så derfor var det også fuldt fortjent, at de efter 2×20 min kunne fejre at guldmedaljen var i hus.

Træner for holdet er Peter Kjær og Sofie Jelsbak.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK’s U10 Piger vandt guldmedaljer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER