Mindre brand i Voerså kunne være endt helt galt

Mindre brand i Voerså kunne være endt helt galt

10. april 2013 - kl. 18:17 - af

Kort efter kl. 15 blev Falck’s brandfolk fra Sæby kaldt til naturbrand. En affaldsafbrænding i to olietønder var kommet ud af kontrol, for en mand på Krogenvej 10 i udkanten af Rugtved Skov ved Voerså.

Gnister havde antændt det tørre areal omkring tønderne samt en bunke træstubbe, der nu udviklede en kraftig røg.

Indsatsleder Dorte Krogh fortæller, at det drejer sig om ca. 60-80 kvm., men oplyser endvidere at alt nu er under kontrol.

Brandfolkene er stadig på stedet, hvor man afventer en entreprenør der kan flytte stubbene, således at efterslukningen kan færdiggøres, så de meget tørre områder ikke udvikler en ny og større naturbrand.

2 kommentarer til “Mindre brand i Voerså kunne være endt helt galt” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Mindre brand i Voerså kunne være endt helt galt”

  • Kim Sørensen

    Jeg ved godt det ikke er med fuld overlæg, at der gik ild i det omkring liggende træ, men når der er afbrændings forbud, og så man stadig gør det og det går galt, så må den pågældende op med læderet og betale for slukningen selv. Der er en grund til der er afbrændings forbud………..

  • Hej Kim
    Nu er det så lige at Frederikshavn Kommune IKKE har indført afbrændingsforbud.
    Men bortset fra det, så fik den pågældende også en hilsen fra politiet, for ikke at have holdt afbrændingen under tilstrækkeligt opsyn.
    Kan ellers godt tilslutte mig dit synspunkt

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mindre brand i Voerså kunne være endt helt galt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER