Fjällferie rullede den røde løber ud

Fjällferie rullede den røde løber ud

10. april 2013 - kl. 12:52 - af

FJÄLLFERIE havde tirsdag aften besøg af 45 rejselystne mennesker, unge som gamle, der deltog i et helt specielt arrangement om Østrig. Arrangementet var lavet i tæt samarbejde med Østrigs Turistbureau i Danmark.

Aftenen blev indledt med Glüwein, snaks og en snak om ferietilbud og ferieinformationer, hvor efter Bo Schou Lauridsen, der er turistchef for Østrigs Turistbureau, fortalte om de muligheder, der findes for en aktiv ferie i Østrig, både med og uden børn.

Den kendte kok Henrik Borerup fortalte om sine oplevelser i ferielandet Østrig og om de mange spændende kulinariske oplevelser, landet også har at byde op.

Kl. 18 blev der budt på østrigsk middag og østrigsk vinmenu på Restaurant Frk. Madsen.

Middagen bestod af:
Høsuppe – en speciel høtype, som vokser i Alperne sammen med forskellige krydderier, og der fra får sin helt specielle smag.

Wienerschnitzel fra en bestemt østrigsk kvægtype, som har gået på græs i de østrigske alper, og der for også får noget anderledes og velsmagende kød. Til hovedretten blev der ligeledes serveret forskellige grøntsager.

Keisersmarrn – en form for pandekager, der er skåret i stykker og bliver serveret med vaniljesauce.

Thomas Andreasen fra FJÄLLFERIE fortæller til slut: ”Det var en helt fantastisk aften, folk var rigtig glade for arrangementet, og syntes at både foredrag og aftenens menu havde været spændende. Så det er ikke umuligt at vi gentager successen på et senere tidspunkt”.

En kommentar til “Fjällferie rullede den røde løber ud” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fjällferie rullede den røde løber ud”

  • Tom lang Hansen

    Vedr. Fjeldferie d. 9/4 – som turist p.t. i Nordjylland synes vi, at det var et dejligt arrangement med ekstrem god mad suppleret med Boserups foredrag. Dog mangler artiklen i skrift og billeder, at vinene blev præsenteret af Martin fra Vinova i Horsens, hvilket ej heller er uvæsentlig.
    Venligst Tom Lang Hansen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fjällferie rullede den røde løber ud ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger