Tidligere PET ansat aflagde Sæby et besøg

Tidligere PET ansat aflagde Sæby et besøg

9. april 2013 - kl. 13:24 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub havde onsdag besøg af Danmarks morsomste foredragsholder Hugo Mortensen, der er pensioneret PET politimand. Han fortalte lystigt om hele sit liv og alle sine genvordigheder, idet han ikke mente, at han burde lære noget og ej heller var skabt til arbejde.
Hugo kom ind på alle sine genvordigheder både med sin krop og sin omgangskreds.
Latteren ville mange gange ingen ende tage, og alle de 240 fremmødte tog derfra en hel del klogere og med et stort smil om munden, hvilket ifølge Hugo ikke var meningen. Det var simpelt hen en fantastisk eftermiddag.

På onsdag får klubben besøg af ”De småborgerlige gårdsangere” fra Dronninglund.
De skriver følgende om sig selv:
”Vi er 2 ægtepar fra Dronninglund: Jytte Mørk Jensen: Trommer, sav, agogo, tommestok, stemt triangel og sang.
Ole Hartmann Jensen: Harmonika, banan og vaskebræt samt kor og diverse udbrud.
Birthe Børsting: Sang, lirekasse, murbaljebas, vaskebræt, fløjte, skeer, tamburin og guitar.
Aksel Børsting: Harmonika, affaldspose, wc/børste, skydevåben og rumsterstang.
Vores repertoire er naturligvis gårdsange, som vi gerne vil være med til at bevare for eftertiden.
Derudover har vi gamle viser og Giro 413 musik på repertoiret.

Vi har alle fire megen lyst til at spille, og derfor finder vi let tid til mange øve dage – ligesom vi altid medbringer instrumenter på vore fælles udflugter og ferier. Vi forsøger at udvide vores repertoire via kurser, og har sammen været på Uldum Højskoles Folkemusikkursus 6 år i træk.
Kreativiteten på vore øve dage kender ingen grænser – nye sange bliver prøvet, nye instrumenter inddraget, nye måder at fremføre på bliver foreslået – tid er der aldrig nok af … men sjovt er det”.
Det skal helt sikkert blive en fornøjelig eftermiddag i Kulturhuset, hvor man også stadig kan nå at få billetter til klubbens udflugt den 26. juni. Turen går i år til Limfjordsøen Fur, der har en meget spændende natur og historie. Der for uden er der jo også Fur bryghus, hvor der både skal spises frokost og hvor eftermiddagskaffen skal drikkes, dog afbrudt af en guidet rundtur i bus.

Bestyrelsen håber at tilslutningen vil blive så stor, at de skal 4 busser af sted.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tidligere PET ansat aflagde Sæby et besøg ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER