Regina bliver udlært hos Kop & Kande i Sæby

Regina bliver udlært hos Kop & Kande i Sæby

9. april 2013 - kl. 16:01 - af

Derfor afholder de et arrangement onsdag den 10. april kl. 19.00 – 21.00. Kom og vær med til en hyggelig aften med konkurrence på indgangsbilletten.

Der er Super Skarpe Priser, fokus på RIG-TIG By Stelton med demonstration og ekstra gode tilbud. De viser også de seneste nyheder fra RIG-TIG By Stelton, og serverer selvfølgelig lidt godt til ganen. Du er velkommen til at tage en gæst med. Husk blot at tilmelde dig i butikken på tlf. 98 46 17 77 eller på mail kk585@kop-kande.dk senest onsdag 10. april kl. 17.30.

De giver en dejlig gave til de første 100 tilmeldte – værdi i alt kr. 10.000, og de glæder sig til at se dig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Regina bliver udlært hos Kop & Kande i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER