Sæby Scenen: Det spøger på Skovlyst!

Sæby Scenen: Det spøger på Skovlyst!

8. april 2013 - kl. 10:25 - af

Forestil dig Romeo og Julie som spøgelseshistorie – svært, ikke sandt….

ikke desto mindre er det meget præcist, hvad musicalen ”Alex – en spøgefuld komedie” handler om. En bizar historie om husspøgelset Alexander, der har en umenneskelig trang til at gøre kål på husets beboere.

Dette brag af en forestilling opføres i midten af april på Skovlyst af Sæby Scenens Ungdomshold med premiere torsdag den 18. april kl. 19.00.

Holdet har siden opstarten i september sidste år arbejdet med forskellige former for øvelser indenfor karakterarbejde og improvisationsteater. Dette arbejde har altså nu udmøntet sig i, at holdet har kastet sig ud i en musical, en komedie med skæve eksistenser, dejlig musik og masser af komisk spil og humor, som helt sikkert vil få tilskuere til at bryde ud i latter!

Forestillingen varer ca. 120 min. og halvvejs vil der være pause med mulighed for at købe lidt til ganen og den søde tand.

Der spilles følgende dage:

Torsdag og fredag den 18. og 19. april kl. 19.00

Lørdag og søndag den 20. og 21. april kl. 14.30

Billetpriser:

Voksne kr. 70,

Børn u/12 år kr. 40,-

Billetter kan reserveres på tlf. 2152 4678 eller købes ved indgangen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Scenen: Det spøger på Skovlyst!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER