Efterlysning: Vutci er blevet væk!!….

Efterlysning: Vutci er blevet væk!!….

8. april 2013 - kl. 16:12 - af

Hjælp os! Vores store, dejlige kanin Vutchi forsvandt natten til onsdag fra gl. Ålborgvej 55A i Sæby, og trods forskellige opslag og løbesedler har vi intet hørt fra nogen endnu. Han er kæmpe stor og normalt ret langsom, og doven når han bare går rundt.

Vi håber at høre fra folk, som enten har set, fanget eller har fundet ham død. Han er meget tam, men sætter i løb, hvis man vil forsøge at løfte ham. Sæt en vaskekurv eller lignende over ham, og ring endelig til os – dag eller nat – på tlf. 2337 4037 eller tlf. 2682 0215. Vi aner ikke hvilken retningen eller hvor langt han er nået, men det er vigtigt at få ham hurtigt hjem.

Han spiser to store krus mad om dagen og drikker ca. en liter vand. Så tanken om at han gå rundt og er ved at dø af sult eller tørst er ikke til at holde ud.

Vi håber at høre fra folk som enten ser, har set, fanger eller har fundet ham død. Han er meget tam men sætter i løb hvis man vil løfte ham. Sæt en vasketøjskurv eller lign. over ham og ring endelig til en af os dag eller nat. (23374037 el. 26820215) vi aner ikke hvor langt han er nået eller hvilken retning. Hjælp os med at få ham hjem igen. På forhånd tusind tak for din tid og hjælp.

Han spiser 2 store krus mad om dagen og drikker ca.en liter vand. Er han stadig i live føler vi derfor det haster og begynder at se lidt sort ud. Det vil betyde rigtig meget for os at få ham hurtigt hjem i god behold. Det er skrækkeligt at tænke på han evt går rundt og dør af sult.

Del meget gerne denne status og spred rygtet i hele Sæby by. Vi er ved at løbe tør for ideer til hvad vi skal gøre. Hjææææælp!Vi håber at høre fra folk som enten ser, har set, fanger eller har fundet ham død. Han er meget tam men sætter i løb hvis man vil løfte ham. Sæt en vasketøjskurv eller lign. over ham og ring endelig til en af os dag eller nat. (23374037 el. 26820215) vi aner ikke hvor langt han er nået eller hvilken retning. Hjælp os med at få ham hjem igen. På forhånd tusind tak for din tid og hjælp.

Han spiser 2 store krus mad om dagen og drikker ca.en liter vand. Er han stadig i live føler vi derfor det haster og begynder at se lidt sort ud.. Det vil betyde rigtig meget for os at få ham hurtigt hjem i god behold. Det er skrækkeligt at tænke på han evt går rundt og dør af sult.

Del meget gerne denne status og spred rygtet i hele Sæby by. Vi er ved at løbe tør for ideer til hvad vi skal gøre. Hjææææælp!

Hjælp os med at få ham hjem.

2 kommentarer til “Efterlysning: Vutci er blevet væk!!….” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Efterlysning: Vutci er blevet væk!!….”

  • Den er fundet, desværre død 🙁

  • Sanne Kilde Steen

    Tusind tusind mange tak til alle jer der har givet jer tid at hjælpe os med at få Vutchi hjem igen. Er vildt forundret og glad over at det på en eller anden måde også er nået jer på Sæby avis og at i har gidet at viderebringe vores desperate efterlysning. Desværre er det rigtigt at han nu er fundet død/spist. Tak til Kamma som reagerede på vores/jeres opslag og i eftermiddag ringede og bad os komme og tjekke hendes have da hun var i tvivl om det var den. Det var det. Men nu ved vi det og det er vi taknemmelige for. Så skal vi nok stoppe med at plage alt og alle.. 😉 Tak!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterlysning: Vutci er blevet væk!!....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger