AaB’s besøg i Østervrå et tilløbsstykke

AaB’s besøg i Østervrå et tilløbsstykke

8. april 2013 - kl. 12:42 - af

Flagallé, højt solskin og flere hundrede besøgende på Østervrå Stadion gav superligaspillerne fra AaB en festlig velkomst.

Det bliver nok ikke ret meget større for fodboldentusiaster, når et af Danmarks bedste fodboldhold lægge vejen forbi den lokale klub. De unge mennesker var da så afgjort også i overtal, selv om også en del voksne havde fundet vej til langsiderne på Østervrå Stadion, hvor de kunne overvære en gang hurtige træningspas af AaB-truppen.

Langs banens rækværk blev gæsterne desuden hyldet med en masse festlige bannere, som samtidig deltog i Spar Nords konkurrence om at lave det flotteste af slagsen.

Mange af de unge fans havde også fundet både AaB-trøjer og kasketter frem, og yderligere suppleret outfittet med en gang ansigtsmaling til ære for deres idoler.

Autograf og goodiebag
Fansene ventede – nogen mere tålmodigt end andre, på de lovede autografer fra spillerne og dertil en goodibag bl.a. med en sodavand og billetter til AaB’s næste kamp på hjemmebane. Flere fik også ønsket om et foto sammen med en favoritspiller opfyldt, og så var der ellers almindelig køkultur til de eftertragtede underskrifter og lidt småsnak med spillerne.

Overraskede
Gæsterne roste ØVI’s opvisningsbane, som lagde græs til træningen, og i det hele taget var AaB-truppen overrasket over de fine lokale sportsfaciliteter, som var langt over det forventede. Fysioterapeut Morten Skjoldager fra AaB roste også forholdende i Østervrå, og kunne samtidig forsikre om, at alle spillere er klar til de næste krævende kampe. Det var næste lige før der måske skulle gives behandlinger for skrivekrampe, efter at spillerne havde afgivet flere hundrede personlige signaturer i ØVI’s Klubhus.

Tilfredshed
ØVI’s fodboldafdeling var særdeles godt tilfreds med dagens besøg. Initiativtager Anne-Mette Mæhle strålede som en sol – glad og tilfreds med den flotte opbakning. ØVI havde slet ikke turdet drømme om, at det kunne lade sig gøre at få AaB til en mindre klub som ØVI, men en gang i mellem lønner det sig bare at spørge. Finn Bering Jensen, formand for ØVI fodbold, var også synligt glad og stolt over dagens arrangement. – Det er rigtig stort for klubben, forsikrede han, og børnene er vilde med det.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'AaB’s besøg i Østervrå et tilløbsstykke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER