Sæby voksenkor i samspil med Vodskov koret

Sæby voksenkor i samspil med Vodskov koret

7. april 2013 - kl. 11:40 - af

Vores motivation er at gøre noget anderledes nogen gange. Det giver os mulighed for at spille på flere tangenter, og så giver det selvfølgelig god lejlighed til forfinelse af lyden, kunne Lina Holm-Mortensen berette ved første øve-arrangement.

De to kor har længe haft lyst til at indgå samarbejde med hinanden, og det kunne mærkes, idet lyden bragte dem tættere sammen i sognegården med sange som ”Kom maj du søde milde” og ”Danmark nu blunder den lyse nat”.

De glade sangfugle i korene skal synge sammen et par gange mere og øve videre indenfor det tidssvarende tema – forår. Korene øver på et fællesrepertoire, men har samtidig også hver sit repertoire, som de har øvet på gennem sæsonen. Der er samtidig også nogle fællesnumre mellem de forskellige afdelinger ved koncerten, hvor interaktionen med publikum er vigtig:
– vi finder fællessangen meget vigtig, da vi på den måde får aktiveret publikum mere, udtalte Sæby Voksenkors korleder Søren Rasmussen. Sæby koret vil også spille lidt på humoren, i bl.a. den kendte humoristiske forårssang ”April, april” af Frank Jæger, som også bliver kaldet ”Bedstefar tag dine tænder på, søbemadens tid er omme”. Programmet byder samtidig også på ”Sensommervise” og en smuk udgave af højsommervisen ”Natten er så stille”.

Lina Holm-Mortensen og Søren Rasmussen repræsenterer deres respektive kor godt, og Vodskov kor er især glad for det øgede mandeindtag fra Sæby.

– Før var vi kun tre mænd, nu er der pludselig ni i vores fælles kor. Mænd er desværre en stor mangelvare i korverdenen, fortalte Lina Holm-Mortensen.
Dermed er der lagt op til to specielle og længe ventede dage, når der bliver holdt to koncerter i henholdsvis Vodskov Sognegård d. 16. april og Manegen i Sæby d. 17. april kl. 19.30.

Tekst og foto: Dennis Villumsen Serup, Vodskov Avis.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby voksenkor i samspil med Vodskov koret ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER