Fælles arbejdsdag på jollehavnen i Voerså

Fælles arbejdsdag på jollehavnen i Voerså

7. april 2013 - kl. 0:54 - af

Bestyrelsen i Voerså Fiskerleje på jollehavnen har foreløbig indkaldt medlemmer, bådejere samt brugere af de 34 fiskeredskabshuse til to frivillige arbejdslørdage på jollehavnen. Den første er allerede overstået, men den næste finder sted lørdag 13. april. Her lægges der ud med kaffe og rundstykker i klubhuset fra morgenstunden, og så bliver der ellers ryddet op og gjort klar til sæsonen.

På havnen er der rigtig meget at tage fat på for tiden. Ud over almindelig oprydning og rengøring skal der gøres klar til, at sejlrenden ind til havnen er dyb nok, autocamperes lovlige parkering, naturlegepladsen som bliver brugt flittigt og opbygning af redskabsrum, som med tiden kommer til at se rigtig godt ud, så det falder i hak med omgivelserne.

Herudover er der gang i opbygning af lys, vand og miljørigtig spildevandsordning til autocamperne, som gerne skulle være færdigbygget til sæsonen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fælles arbejdsdag på jollehavnen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER