Ældre Sagen starter nu de faste aktiviteter

Ældre Sagen starter nu de faste aktiviteter

7. april 2013 - kl. 14:43 - af

Det drejer sig om Petanque og Krolf, som begge foregår i Clasens Have, anlægget bag Algade 3 i Sæby. Alle er velkommen og første gang er den 16. april kl.14 til 16.

Motionscyklingen starter onsdag den 1. maj kl. 9.30 til kl. ca. 11.30, og foregår i Sæbys smukke omegn og udgår fra Sæby Bus Terminal hver onsdag. Der vil være indlagt pauser undervejs. Også her er alle velkommen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre Sagen starter nu de faste aktiviteter ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER