70 elever mødte deres lærere i Mølleskoven

70 elever mødte deres lærere i Mølleskoven

6. april 2013 - kl. 11:51 - af

Lærerne på Stensnæsskolen havde fredag givet eleverne tilbud om at mødes i Mølleskoven mellem 9 og 11.

Børn fra alle klasser kom og deltog i alle afskygninger af aktiviteter sammen med deres lærere. Solen skinnede, der var højt humør og en god gang motion til alle. Det var dejligt at se så mange. Tak fordi I kom.

Købmandsgården i Lyngså havde sponsoreret frugt til alle deltagerne, og frugten blev nydt i pauser mellem fodbold, banke bøf, fangelege, høvdingebold, rundbold og ikke mindst ”find en lærer”. Tak til Peter Møller.

Fortsætter lockouten i næste uge er der planlagt et nyt tilbud til eleverne på Stensnæsskolen: Tirsdag mellem 9 og 11.20 mødes vi på Knud Søhanes spejderplads.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '70 elever mødte deres lærere i Mølleskoven' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER