Ældresagens sangkor i Sæby Baptistkirke

Ældresagens sangkor i Sæby Baptistkirke

6. april 2013 - kl. 0:01 - af

På søndag den 7. april har Sæby Baptistkirke inviteret Ældresagens sangkor til at medvirke i gudstjenesten. Gudstjenesten begynder kl. 10.00.

Ældresagens sangkor har sammensat et program, der både indeholder forårssange og kirkelige sange og salmer.

Som sædvanligt bliver der en kort børneprædiken, inden børnene får mulighed for at gå i børnekirke, mens resten af gudstjenesten foregår på “senior-niveau”.

Kirkens præst Bente Højris vil holde en kort prædiken ud fra teksten om Thomas, der svarende til en god solid vendelbo stiller sig skeptisk, da hans venner påstår, at de påskedag har set Jesus levende!

Gudstjenesten afsluttes med en lille forfriskning, og bagefter er der mulighed for at blive lidt, og tage del i Integrations-caféens tilbud om fællesskab. Tidligere har Integrationscaféen haft sit program om onsdagen, men det er nu flyttet til søndag efter gudstjenesten, hvor man kan hygge sig på tværs af kulturer, evt. få hjælp til at forstå breve fra det offentlige. Venskaber på tværs af kulturer er ofte givende, og alle er velkommen! Det kræver ingen specielle forkundskaber eller sprog-evner. Uanset sprog forstår vi alle et smil!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældresagens sangkor i Sæby Baptistkirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER