Skal Sæby helt tømmes for turister?

Skal Sæby helt tømmes for turister?

5. april 2013 - kl. 12:35 - af

Jørgen Tousgaard fra socialdemokratiet tager også på det kraftigste afstand fra de helt urimelige takster og siger: ”Det vil affolke byen, det vil koste arbejdspladser og turisterne bliver væk fra byen. Hvem gider besøge en total uddød by, som virkelig er afhængig af turisterne. Sæby er i forvejen hårdt presset, og det kan ikke passe, at byrådet ikke kan finde ”de småpenge” det vil koste, at hjælpe byen til at være en god og hyggelig turistby med masser af liv på Torvet. Vi har tidligere haft problemer for byens turister omkring toiletter, Blå flag og autocampere, men dette er nok det værst tænkelige, der kan ske for byen.

Jørgen Tousgaard appellerer der for kraftigt til de øvrige politikere i byrådet, at det er nu, der skal ændres på denne afgift. Det kan ikke vente til efteråret – så er det for sent.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal Sæby helt tømmes for turister?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER