Peter Laigaard spidskandidat for Liberal Alliance

Peter Laigaard spidskandidat for Liberal Alliance

4. april 2013 - kl. 0:22 - af

Liberal Alliance har onsdag d. 3. april 2013 afholdt generalforsamling i den lokale vælgerforening for Frederikshavn Kommune og efterfølgende opstillingsmøde til det kommende kommunalvalg i november 2013.

Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende således:
Søren Andreassen (Fmd.), Lars Leen, Nicolai Horn, Ellen Tegllund, Pia Piontek, Sten Bach, Peter Laigaard

Søren Andreasen: ”Der er i den grad brug for Liberal Alliance i Frederikshavn Kommune. Borgelige sindede vælgere må konstatere, at en stemme på Venstre og Konservative ved sidste valg var en stemme på Socialistisk Folkeparti. Resultatet har været skattestigninger, gældsætning og et at landets værste erhvervsklimaer”.

På det efterfølgende opstillingsmøde opstillede Liberal Alliance Frederikshavn det nuværende byrådsmedlem Peter Laigaard som spidskandidat til kommunalvalget 13. november 2013.

Herudover opstiller man i første omgang: Sten Bach og Pia Piontek.
Man er i kontakt med flere spændende emner, der ligeledes forventes at stille op. Opstillingsformen er sideordnet, medens den endelige placering på listen fastlægges senere.

Peter Laigaard: ”Jeg er glad for denne tillidserklæring fra de øvrige medlemmer. Vi har i den grad brug for at der bliver sat en helt anden kurs i kommunen. Vi bliver nødt til at holde hus med vores fælles husholdningspung og få indført et generelt skatte- og afgiftsstop, og kan simpelthen ikke være bekendt at komme som ”tyv om natten” og sætte skatten op hver gang, der skal laves budget. Skattestigninger er samtidig en stor hæmsko for bosætningspolitikken, ligesom vi alle desværre kan forvente at huspriserne falder yderligere. Derudover skal vi arbejde for at frit valgs løsninger bevares og at ”pengene følger borgerne. Vi skal have stoppet gældsætningen af kommunen, der er på vej mod astronomiske 1.3 mia. og i den grad belaster budgettet med store renteudgifter. Vi går generelt til valg på en klassisk borgerlig liberal politik”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Peter Laigaard spidskandidat for Liberal Alliance ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger