Xander trak mange folk til byen…

Xander trak mange folk til byen…

30. marts 2013 - kl. 16:07 - af

Lørdag var dagen hvor Handelsstandsforeningerne i de 3 byer Sæby, Skagen og Frederikshavn, havde valgt at gå sammen om underholdningen.

Valget af hovednavn var faldet på Anne Linnets søn Xander, der specielt hos det helt unge publikum er hot, men efter sin medvirken i Danmarks Største Stemme er Xander også blevet mere kendt hos det voksne publikum for andet end at være søn af en kendt kunstner.

Også vejret var nogenlunde på denne sidste lørdag i marts, og trods kun få varmegrader valgte mange at komme forbi Torvet i Sæby for at lægge øre til musikken. Desværre var lyden ikke noget at råbe hurra for, hvilket mange af de voksne også kommenterede. De yngre var mere opslugte af Xander på scenen og glemte alt om at lyden. Ringere blev det da heller ikke, da han efter koncerten gav sig god tid til at skrive autografer til de mange fremmødte fans. Alt der kunne skrives
på blev brugt. Papir, arme, ja selv en gibs arm måtte stå for tur, inden den travle kunstner måtte skynde sig videre til sidste spillested, som i denne omgang var Frederikshavn. På Torvet var der nu kun hoppepude og bungybasket for børnene, og det mistede hurtigt interessen i takt med solen igen forsvandt.

Næste arrangement på Torvet i Sæby er lørdag den 13. april når underholdningen i Sæby for alvor begynder, og traditionen tro er det børneloppemarked, der ligger for. Mere om det og tilmelding efter påske.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Xander trak mange folk til byen…' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER