Kim Bernt og Vejrum Kalkgruppe gæstede Sæby

Kim Bernt og Vejrum Kalkgruppe gæstede Sæby

30. marts 2013 - kl. 12:19 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub havde onsdag den 20. marts besøg af Kim Bernt og Vejrum Kalkgruppe, som spillede masser af glad folkedansermusik. Ind imellem spillede de også for til fællessang.

Kim fortalte at alle spillemændene i gruppen boede i den lille by Vejrum i Vestjylland. Det var faktisk en betingelse for at blive optaget i spillemandsgruppen, at man boede i byen.

Det var en rigtig god eftermiddag, og der var da også mødt ca. 200 medlemmer op.

Onsdag efter påske får klubben besøg af Hugo Mortensen, som vil fortælle om sit liv.

Foredraget med Hugo Mortensen kan passende bære overskriften “Hvordan man kommer igennem livet på trods af usportslig kropsbygning, manglende kvindetække og stærkt begrænsede intellektuelle ressourcer”.

Foredraget er simpelt hen en gennemgang af Hugo Mortensens tilværelse og spænder over både skolegang med indlæringsproblemer og jævnlige ørefigner, en mislykket militær karriere, hvor ønsket om en admiralstitel så skammeligt gik til grunde. Kærlighedslivet – herunder fænomenet kærestesorg vil også blive berørt på smukkeste vis. Herefter hans virke som tørvegraver/tipvognslokomotivfører i Store Vildmose – inden han kommer til sin tilværelse som politimand, hvor han berører forskellige sager, som han har været involveret i.

”Lad det være sagt med det samme”, siger Hugo Mortensen, ”ingen bliver klogere af at høre mit indlæg. Jeg har dog erfaring for, at mine tilhørere har haft en absolut munter oplevelse – da jeg på anbefaling af tidligere tilhørere har aflagt besøg mange steder. Herunder adskillige årsmøder/generalforsamlinger i forskellige Dagli’Brugser/SuperBrugser, samt seniorklubber, husmoderforeninger, fagforeninger, menighedsrådsarrangementer, runde fødselsdage og sågar et guldbryllup. Så helt elendigt har det nok ikke være”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kim Bernt og Vejrum Kalkgruppe gæstede Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger