AaB’s Superligatrup kommer fredag…

AaB’s Superligatrup kommer fredag…

30. marts 2013 - kl. 8:24 - af

Ny dato: Østervrå Stadion den 5. april.

Besøget af AaB’s Superligatrup i Østervrå er ændret fra onsdag til fredag. AaB skal spille kamp den 4. april.

Superligakampen mellem AaB og FC Nordsjælland blev den 16. marts afblæst efter kun 18 min. spil p.g.a. kraftigt snevejr på hjemmebanen Nordjyske Arena. DBU har besluttet, at kampen i stedet skal spilles den 4. april selv om AaB havde ønsket den 11. april, men desværre er det helt og holdent DBU, der bestemmer.

Aftalen om at komme til Østervrå den 3. april må derfor aflyses, da den står på træning og taktikmøde. En beslutning som både AaB og ØVI fodbold er rigtig kede af. Heldigvis var der nogen, der arbejdede hurtigt både i AaB og ØVI. Træner Kent Nielsen kiggede fluks i sin kalender, og ØVI blev efter få minutter kontaktet med en ny dato. Heldigvis kunne alt det praktiske omkring besøget også falde på plads, og det blev besluttet, at AaB-bussen kommer til Østervrå den 5. april om eftermiddagen.

Autografer og bannere
Spillerne træner som aftalt ca. fem kvarter på Østervrå Stadion, og bagefter skriver de autografer i Østervrå Hallen.

Spar Nord har udskrevet en konkurrence, hvor det gælder om at lave det flotteste banner, så AaB-spillerne kan få en festlig modtagelse i Østervrå. Nu bliver der lidt mere tid til at gøre noget ekstra ud af dem. Interesserede kan henvende sig i den lokal Spar Nord vedr. konkurrencen, hvor der selvfølgelig også er fine præmier på spil.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'AaB’s Superligatrup kommer fredag...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER