Guld Dennis til afslutningen på ”Fredag Partynight”

Guld Dennis til afslutningen på ”Fredag Partynight”

29. marts 2013 - kl. 12:26 - af

Der har nu været afholdt 4 aftener i Understed forsamlingshus med ”Fredag Partynight”. 2 aftner i efteråret 2012 og 2 aftner i foråret 2013, og den 5. aften og det foreløbig sidste planlagte arrangement afholdes fredag den 5. april.

Til ”Fredag Partynight” i februar blev der konkurreret om billetter til hele klassen. Vinderen af denne konkurrence blev Pernille Tougaard Mortensen fra 7.a på Sæbygaardskolen. Der blev også kæmpet i bordfodbold og efter en hård, men fair kamp blev de heldige vindere Magnus Bang Sørensen og Magnus F. Rulle som begge vandt billetter til fodboldkampen AaB-Esbjerg den 9. marts. De har begge været af sted for at se kampen, hvilket var en kold fornøjelse.

Alt er sat ind på at den sidste ”Fredag Partynight” skal blive et hit hos de unge mennesker.

DJ James leverer igen musikken og de nyeste hits. Rapperen ”GULD DENNIS” fra Sæby kommer og underholder, hvilket har udløst stor glæde hos de unge mennesker og billetsalget er i fuld gang.

Det fjollede barpersonale står igen klar med sjov og alkoholfrie drinks.

Der vil selvfølgelig igen være konkurrencer, hvor det kan afsløres, at den ene gevinst vil være en negledekoration leveret af Maria Vistrup fra Bymee, noget som vil være super aktuel til de kommende konfirmander.  Til drengene konkurreres der om en klipning og hårprodukter fra Camilla F.

Så alt i alt er der gjort klar til en kanon aften som afslutning på denne sæson.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guld Dennis til afslutningen på ”Fredag Partynight” ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER