Lærerne på gaden i <br>Østervrå….

Lærerne på gaden i
Østervrå….

28. marts 2013 - kl. 10:20 - af

Lørdag før Påskeferien gik lærerne fra Torslev Skole på gade i Østervrå for at fortælle om, hvor glade de er for deres arbejde, forklarer om den nye skolereform og diskuterer den forestående konflikt, hvor de vil være lockoutet fra at arbejde på skolen fra 1. april.

To timer lørdag formiddag kunne man se og møde mange lærere fra Torslev skole i Østervrås bybillede. Lærerne havde taget opstilling ved Superbest i Østervrå under temaet – Sammen gør vi en god skole bedre :-). Iført i øjnefaldende neongrønne t-shirts med teksten: “Sammen gør vi en god skole bedre” eller “Er det samfundets eller forældrenes børn” på maven og 1 ud af 100 arbejdsopgaver skrevet på ryggen, fx “læsebånd”,”forældresamtaler”, “rettearbejde” etc., var lærerkollegiet ikke til at overse.

– Vores ønske var at møde forældrene og fortælle dem om vores arbejde! Bl.a. at understrege, hvilke opgaver, vi løser i den “forberedelsestid”, som vil gå tabt med den ny arbejdstidsaftale, forklarer lærer Michala Kristiansen. Samtidig håbede vi på at komme i dialog med skolens forældre, og få dem til at komme med bud på, hvilke opgaver vi skal kvitte, når den eventuelle nye arbejdstidsaftale træder i kraft!

Forældrene fik udleveret en flyer adresseret til undervisningsminister Christina Antorini, således de kunne sende deres bud direkte til undervisningsministeren!

Med den “nye danske model” forsvinder muligheden for at planlægge de mange aktiviteter, vi planlægger i dag og dermed ligeledes muligheden for at forestå en kvalificeret undervisning!

Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at alle vi lærere sætter en ære i at at udfører vores arbejde! Vi ønsker ikke konflikt, men vi ønsker at forestå en kvalificeret undervisning, slutter lærerne, der trods det noget kølige vejr, fik snakket med en hel del.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lærerne på gaden i
Østervrå....'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER