Nye telte til Knud Søhane spejderne

Nye telte til Knud Søhane spejderne

27. marts 2013 - kl. 12:04 - af

Der var glæde i spejdergruppen i Voerså i sommers, da de skulle på en flere dages landslejr i Holstebro. Gruppen havde fået fire helt nye telte, og på lejren gik det rigtig godt. Her var der ikke nogen, der var blevet våde om morgenen eller havde fået forkølelse på grund af træk. Knud Søhanes gamle telte er simpelthen saneringsmodne. De er utætte, og lynlåsene er i stykker, så de egner sig bestemt ikke til ophold i længere tid.

Marianne Christiansen er spejdergruppens fondsracer, hun skred til handling, satte sig til pc-eren og skrev til Spar Nord Fonden om økonomisk støtte samt til Fa. Wolf Camp, der havde leveret, de gamle telte.

Spar Nord Fonden ydede et beløb på kr. 6.000 –, og firmaet, som i sin tid havde leveret de gamle telte, lovede en klækkelig rabat på nye telte.

Tirsdag 26. marts var der mødeaften i spejdergruppen, og her troppede Anders Krøgh fra Spar Nord i Sæby op og overrakte lederne Thomas Larsen og Jakob Østergård en check på kr. 6.000 -.

Knud Søhane gruppen i Voerså består af mere end 50 spejdere plus ledere, og tre af lederne viste spejderne hvordan, man kunne stille et telt op på mindre end to minutter. – Det er jo rigtig godt at kunne i både rusk- og regnvejr, sagde Thomas Larsen.

Spejderne er friluftsmennesker. Det sås tydeligt tirsdag aften, hvor der var 3 graders varme. Trods det, var der flere, der var i kjole og korte bukser med bare ben. Men der var også dem, der var pakket godt ind og klædt på til årstiden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye telte til Knud Søhane spejderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger