Samtalegudstjeneste i Sæby Baptistkirke…

Samtalegudstjeneste i Sæby Baptistkirke…

26. marts 2013 - kl. 11:49 - af

Baptistkirken introducerer samtalegudstjeneste som første frikirke i Danmark.

For at imødekomme behovene fra de mange forskellige deltagere i Baptistkirkens gudstjenester, har kirken i Sæby sammensat et afvekslende program for det kommende kvartal.

En nyskabelse er samtalegudstjenester, hvor man i fællesskab fordyber sig i en bibelsk tekst og derefter samtaler om ”det, teksten gør ved én” – om, hvordan en tekst kan tale forskelligt til den enkelte.  Dette foregår under ledelse af en åndelig coach, eller vejleder, og ved den første af disse gudstjenester, som blev guidet af freelancepræst Poul Asger Beck sammen med kirkens egen præst Bente Højris, var der stort fremmøde, og deltagerne gav udtryk for, at disse gudstjenester gerne måtte fortsætte.

Foruden disse samtalegudstjenester, som gentages én gang i kvartalet, vil der være seniorgudstjenester, musikgudstjenester med medvirken af gospelkoret, børnegudstjenester og fællesgudstjenester med NCC – Nordjysk Chin Church, migrantmenigheden af forfulgte kristne fra Burma.

For de unge kommer der, 28. april, en meget ung forkynder, 18-årige Rasmus Jonstrup Hansen, ungdoms-leder i frikirke i Aalborg, som brænder for, at mennesker skal møde Jesus og blive styrket i troen.

Påskedag er der gudstjeneste ved Bente Højris , og turistguide Joan Christensen vil dele sin troshistorie om, hvad opstandelsen betyder for hende.

Alt i alt et bredt sammensat program, og alle er velkomne i Sæby Baptistkirke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samtalegudstjeneste i Sæby Baptistkirke... ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger