Samtalegudstjeneste i Sæby Baptistkirke…

Samtalegudstjeneste i Sæby Baptistkirke…

26. marts 2013 - kl. 11:49 - af

Baptistkirken introducerer samtalegudstjeneste som første frikirke i Danmark.

For at imødekomme behovene fra de mange forskellige deltagere i Baptistkirkens gudstjenester, har kirken i Sæby sammensat et afvekslende program for det kommende kvartal.

En nyskabelse er samtalegudstjenester, hvor man i fællesskab fordyber sig i en bibelsk tekst og derefter samtaler om ”det, teksten gør ved én” – om, hvordan en tekst kan tale forskelligt til den enkelte.  Dette foregår under ledelse af en åndelig coach, eller vejleder, og ved den første af disse gudstjenester, som blev guidet af freelancepræst Poul Asger Beck sammen med kirkens egen præst Bente Højris, var der stort fremmøde, og deltagerne gav udtryk for, at disse gudstjenester gerne måtte fortsætte.

Foruden disse samtalegudstjenester, som gentages én gang i kvartalet, vil der være seniorgudstjenester, musikgudstjenester med medvirken af gospelkoret, børnegudstjenester og fællesgudstjenester med NCC – Nordjysk Chin Church, migrantmenigheden af forfulgte kristne fra Burma.

For de unge kommer der, 28. april, en meget ung forkynder, 18-årige Rasmus Jonstrup Hansen, ungdoms-leder i frikirke i Aalborg, som brænder for, at mennesker skal møde Jesus og blive styrket i troen.

Påskedag er der gudstjeneste ved Bente Højris , og turistguide Joan Christensen vil dele sin troshistorie om, hvad opstandelsen betyder for hende.

Alt i alt et bredt sammensat program, og alle er velkomne i Sæby Baptistkirke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samtalegudstjeneste i Sæby Baptistkirke... ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER