Forsyningen Frederikshavn skal ikke sælges

Forsyningen Frederikshavn skal ikke sælges

26. marts 2013 - kl. 9:44 - af

Frode Thule Jensen giver i et indlæg udtryk for, at Venstre vil sætte Forsyningsselskaberne for el, vand, spildevand, varme og affald til salg, hvis Venstre vinder valget til november.

Når det endnu ikke er lykkedes for byrådet at privatisere Forsyningsselskaberne, er det SF’ s fortjeneste. Det var et af flere politiske krav, SF stillede til konstitueringsaftalen efter sidste valg.

I sidste byrådsperiode stod det højt på den socialdemokratiske ønskeliste at sælge selskaberne, og man kan frygte, at såfremt de to store partier finder sammen efter næste byrådsvalg, vil de kapitalisere selskaberne og overlade forbrugerne til markedskræfterne.
Dette vil som tidligere betyde at forbrugerne kommer til at betale for deres egen forsynings selskab 2 gange.

Hvis SF får en lige så central parlamentarisk placering efter næste valg, som partiet har haft i indeværende byrådsperiode, er det en garanti for, at Forsyningsselskaberne fortsat vil være under kommunal eje og fuld politisk kontrol.

Brian Pedersen, Byrådsmedlem for SF Frederikshavn.

En kommentar til “Forsyningen Frederikshavn skal ikke sælges” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Forsyningen Frederikshavn skal ikke sælges”

  • Morten Christiansen

    Der hersker ingen tvivl om, at Venstre har et problem i forhold til det de lovede borgerne i 2009 – økonomisk ansvarlighed og genopretning af den kommunale økonomi. Fakta er, at kommunen i dag har en gæld på over 1. milliard kr. En gæld, der kun er vokset, og godt hjulpet derop af af SF og C.

    Der SKAL findes penge til en genopretning af kommunens økonomi, og her er Vestre presset i forhold til hvad de lovede borgerne i Frederikshavn Kommune. Set med Venstre øjne er det forståeligt, at de går efter Brian P. og hans elskede forsyningsselskab.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen Frederikshavn skal ikke sælges' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger