Billetsalg til Søpark-koncert er startet

Billetsalg til Søpark-koncert er startet

26. marts 2013 - kl. 8:30 - af

Lørdag den 3. august blændes der op for den 9. udgave af Dybvad Open Air, hvor Østre Gasværk, Stig Rossen og Vennerne, Queen Machine, Johnny Madsen og ikke mindst Danser Med Drenge bliver præsenteret på den store scene af konferencier Sebastian Dorset.

Med godt fire måneder til den store dag har arrangørerne netop åbnet for billetsalget – og opfordrer til, at årets påskeæg bliver en koncertbillet til den lille én-dags festival i Søparken; ikke mindst fordi man allerede nu kan love at komme med et par gode overraskelser til publikum frem mod koncerten. Eksempelvis byder koncertpladsen i Dybvad også i år på forbedringer – og så er der gratis sildebord med snaps før koncertstart til alle VIP-gæster! Derfor opfordres koncertgæsterne til at følge med på hjemmesiden www.dybvadopenair.dk og på Facebook, hvor man bl.a. kan læse om VIP-billetter, natbusser og meget mere.

Arrangørerne i Dybvad har i øvrigt ikke just ligget på den lade side siden 2012-koncerten, idet der fra efteråret har været fuldt fokus på samarbejdet med de andre arrangører i Royal Beer Rock Tour, som bl.a. omfatter Rock I Frederikshavn, Thy Rock, og Løgstør Open Air. Og nu forestår så arbejdet med at gøre koncertpladsen i Søparken klar til det store musikbrag i august. Det er i lighed med tidligere år foreningerne Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub, som står bag arrangementet.

Billetter til koncerten – hvoraf de første 500 sælges til specialpris – kan købes online via www.dybvadopenair.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Billetsalg til Søpark-koncert er startet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER