Ny cafeterialeder i Sæby Fritidscenter

Ny cafeterialeder i Sæby Fritidscenter

25. marts 2013 - kl. 8:29 - af

Sæby Fritidscenter har fået ny kantineleder. Det er den 44 årige Susanne Barrett, som bor i Sæby. Sanne, som hun i dagligdagen bliver kaldt, er oprindelig uddannet butiksslagter, senere uddannet kok og sø-kok.

Susanne har via sin uddannelsesbaggrund prøvet mange spændende udfordringer. Foruden at være butiksslagter har hun haft job på italiensk restaurant, har sejlet langfart som sø-kok, har startet natpølsevogn op, har været cafeteriaforpagter, kroejer og så nu på Sæby Fritidscenter kantineleder, som hun beskriver som drømmejobbet.

Jo, der var også lige en afstikker fra madverdenen, da hun næsten lige var ved at være færdig som zoneterapeut.

I sit private liv er Susanne gift med Kim, som er kaptajn. I fritiden har Susanne også lige en flok mænd, som hun underviser i finere madlavning på Sæbygaardskolen.

Nye initiativer på Sæby Fritidscenter
Efter kun 1 måneds ansættelse har Susanne allerede et hav af planer, som skal søsættes. Cafeteriet på Sæby Fritidscenter ønsker hun nemlig skal syde af aktiviteter af forskellig slags.

Fra 1. maj starter cafeteriaet med at have fast åbningstid (11.00-21.00). Herudover vil der være salg af dagens middag i cafeteriet, men også mad ud af huset. Desuden vil det også være en ekstra service i forhold til Danhostel gæsterne.

I øjeblikket er menukortet ved at blive frisket op, hvor der vil blive en rækker retter at vælge imellem. Der vil desuden blive sat fokus på sundere retter og flere hjemmelavede ting. Endvidere vil der også blive en række gode tilbud til busrejsende, som lægger vejen forbi.

Temaaftener
Susanne har en masse spændende aktiviteter, som hun påtænker at give sig i kast med. Et af dem er en række temaaftener.

Det første tema vil være en portugisisk aften mandag den 8. april kl. 18.00, hvor der serveres portugisisk inspireret mad, og hvor der smages på en række nye og spændende vine fra Portugal. Nordjysk Vinimport ved Jørgen Hyttel ligeledes fra Sæby, vil sammen med Susanne stå for aftenens arrangement. Billetter vil kunne købes på Sæby Fritidscenter og hos Nordjysk Vinimport.

De næste temaer vil være modeshow, øl smagning, whisky smagning, underholdning og damejulefrokost. Alle med buffet til en fornuftig pris.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny cafeterialeder i Sæby Fritidscenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger