Galerie Contour åbner udstilling i Sæby

Galerie Contour åbner udstilling i Sæby

22. marts 2013 - kl. 8:04 - af

I eftermiddag kl. 17.00-19.00 åbner Galerie Contour dørene til en storslået påskeudstilling i Sæby. Galleriet holder til huse i samme bygning på Sæby havn som Restaurant Frank’s, og galleriets ejere Michael Jensen og Tine Hjort fortæller, at de glæder sig over den fantastiske mulighed, de har fået for at udstille deres faste kunstnere i så flotte omgivelser.

På udstillingen, som er fortløbende frem til d. 30/4, præsenteres der værker af kunstnerne: June Jin, Lars Bjerre, Martin Fasting, Arttiles, Brian Saaby og Kristina Dam.

Til ferniseringen er Galerie Contour vært ved en lille forfriskning. Alle er velkommen, og Michael og Tine håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi denne flotte udstilling, som er unik på så mange områder. -Derudover vil nogle af kunstnerne også være at træffe på ferniseringen.

Galerie Contour i Sæby holder åbent hver dag i påsken (hele uge 13) kl. 12.00-16.00, dog undtaget søndag d. 24/3, hvor der vil være lukket, da der den dag er fernisering på påskeudstillingen i galleriets afdeling i Ålbæk med June Jin og Louise Gaarmann.

Derefter holder galleriet åbent hver weekend kl. 12.00-16.00 og selvfølgelig efter aftale.

Tjek gerne hjemmesiden for yderligere oplysninger.

Vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Galerie Contour åbner udstilling i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER