Medlemmerne i Sæby sagde ja til en fusion

Medlemmerne i Sæby sagde ja til en fusion

21. marts 2013 - kl. 21:44 - af

På Sæby Turistforenings generalforsamling, torsdag aften, blev det vedtaget, at medlemmerne bakker op om bestyrelsens forslag om at indlede samarbejdet om en fusion.
De tre turistforeningers bestyrelser i Sæby, Skagen og Frederikshavn har i et år arbejdet på at finde den rigtige vej for et konstruktivt og professionelt samarbejde om turistudviklingen for Frederikshavn Kommune.

Den nye turistforenings konstruktion blev forelagt medlemmerne på Sæby Turistforeningens generalforsamling og blev vedtaget. Det betyder, at man nu venter i spænding på at Frederikshavn på deres generalforsamling den 4. april kan se fordelene ved, at en fusion kan give større dynamik, større kvalitet og ikke mindst mere værdi for pengene.
Hvis der stemmes ja i Frederikshavn er fusionen en realitet, men stemmes der imod, forsætter alt umiddelbart som hidtil, kunne formand i Sæby Turistforening Jacob Thorup Larsen oplyse efter aftenens afstemning, hvor der var stor overvægt af medlemmer der var for fusionen.
Inden afstemningen var medlemmerne blevet oplyst om de mange udfordringer, fordele og ulemper bestyrelserne i de tre byer var kommet frem til, og slutteligt kunne Turistchef Inger Grund oplyse om at medarbejderne på kontoret i Algade også bakker op om en fusion.

Udover fusionen skulle der foretages de sædvanlige valg til bestyrelsen. Her var Jacob Thorup Larsen og Frants Kristensen på valg, sidstnævnte modtog ikke genvalg og ny i bestyrelsen blev Brian Fabricius fra Hotel Viking.

Heller ikke uvæsentligt kunne kasserer Per Hjortnæs Pedersen ved gennemgang af regnskabet med glæde fortælle, at der i 2012 var blevet genereret et lille overskud på 11.219 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medlemmerne i Sæby sagde ja til en fusion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger