Frederikshavn Kommune ansætter to nye direktører

Frederikshavn Kommune ansætter to nye direktører

21. marts 2013 - kl. 8:31 - af

Byrådet tiltrådte onsdag aften ansættelsesudvalgets indstilling om at ansætte Christian Roslev som teknik- og miljødirektør og Rikke Albrektsen som social- og sundhedsdirektør.

Christian Roslev, der er født 1967, kommer fra en stilling som konstitueret adm. direktør i Sydtrafik. Han er uddannet Cand. scient. pol fra Århus Universitet og har en bred erfaring med og indsigt i at lede en organisation i krydsfeltet mellem borger/kunder og kommunale, regionale og statslige interesser. Sin erfaring har han høstet som bl.a. ministersekretær i Trafikministeriet, vicekommunaldirektør i Nibe Kommune, adm. direktør i Nordjyllands Trafikselskab og seniorkonsulent i COWI. I sin fritid dyrker Christian Roslev fodbold og løb. Han løb bl.a. Skagen Maraton i 2012. Han er gift og har tre børn.

Rikke Albrektsen kom til Frederikshavn Kommune som centerchef for HR og Ledelsessekretariatet i marts 2011. Hun var tidligere udviklingschef for Uddannelsescenter Fredericia og har bl.a. været udvalgssekretær i Udenrigsdirektoratet under Grønlands Hjemmestyre. Rikke Albrektsen, der er født i 1970, er Cand. scient. pol. fra Århus Universitet og har en systemisk leder- og konsulentuddannelse. Hun er gift, har to børn og nyder i fritiden sine løbeture, friluftslivet, klaverspil og litteraturlæsning.

Direktionen er med ansættelsen af Christian Roslev og Rikke Albrektsen nu helt på plads. Christian Roslev overtager direktørstolen efter Mikael Jentsch, der sidste år blev kommunaldirektør. Rikke Albrektsen har siden 1. januar 2013 fungeret som konstitueret social- og sundhedsdirektør, da forgængeren Jes Lunde fik job som kommunaldirektør i Rebild Kommune. Foruden de tre består Direktionen af Heidi Becker-Rasmussen, direktør med ansvar for Undervisning og Tværgående Ungeindsats, Kultur og Fritid, Dag- og Fritidstilbud, Familie, HR Løn & Personale, Ledelsessekretariatet og Borgerservice.

  • Vi har sat et stærkt, ambitiøst og dynamisk hold, der trods en lav gennemsnitsalder har en bred erfaring i ledelse af udviklings- og forandringsprocesser. Et hold, der har modet, viljen, lysten og evnen til arbejde med udvikling af lokalsamfundet med afsæt i de fire vækstspor, udtaler kommunaldirektør Mikael Jentsch.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune ansætter to nye direktører' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER